Politimotorsykkelkubb for aktive og pensjonerte politifolk donerer penger til Alternativ Jul 2021

– Jeg tilhører Blue Knights Norway II, som er en internasjonal motorsykkelklubb for ansatte og pensjonerte i politiet og justissektoren, forteller Tor Arnt Roko som er politipensjonist og som i mange år gjorde tjeneste i Oslo, bl.a. ved Rytterkorpset i 16 år. Dessuten har han vært lærer Politihøgskolen hvor han underviste i politilære, yrkesetikk og patruljetjeneste.

Chapter II favner hovedsakelig Oslo og Romerike regionen, men er i ferd med og bre seg utover hele Østlandet og Viken. En av hovedpunktene i vår policy er veldedighet, forteller 

– Vi er ikke først og fremst ute etter publisiteten, men jeg ønsker allikevel å nevne at vi har donert 3 000 kroner til arrangementet Alternativ Jul i Oslo, forteller Roko.

Arrangementet går fra julaften til 2. juledag, og har over to tusen gjester. Det finner sted i Oslo Kongressenter i Folkets hus, som er en av sponsorene. Alternativ Jul har holdt på siden 1969!

Hit kommer rusavhengige, hjemløse, fattige og rett og slett ensomme mennesker som ikke har noen å feire jul sammen med.  Arrangøren spør ikke i døren hva slags tilstand man er i, hvor man kommer fra eller hvorfor man ønsker og delta i feiringen, de er helt nøytrale på alle områder. – Dette er i tråd med våre verdier, og vi står bak dem og støtter dem fullt ut, sier Roko.

President i Blue Knights II, Tor Arnt Roko – t.h. – og styremedlem Karl Erik Hyttent.v. iført sine blå skinnvester på et MC treff i sommer.