Positivt driv hos politipensjonistene i Oslo til tross for pandemi

Oslo Politis Pensjonistforening skriver følgende i en julehilsen: Så skulle vi likevel ikke få tilbake den julen vi alle hadde håpet på – etter snart to år med koronabegrensninger. Men vi skal vite å ta vare på de mulighetene vi tross smittebegrensninger i år har fått, til å treffes med familie og venner til feiring av jul og nyttår. 

Styret har gjennom året måttet avlyse alle planlagte samlinger og møter, med unntak av høsttreffet som ble avholdt på Skullerudstua i august. Der var det i overkant av 70 medlemmer som hadde anledning og fikk gleden av å møtes til god mat og drikke, festlig underholdning og mingling. 

Vi hadde etter det stor tro på at også juletreffet nå i desember skulle la seg gjennomføre. At vi igjen skulle samles med trivelige kolleger fra de ulike tjenestesteder og funksjoner til hyggelig førjulsfest. Men slik gikk det jo ikke. Dagen før måtte vi som dere vet avlyse, hvilket vi beklagelig nå også har funnet å måtte gjøre med årsfesten som er annonsert til januar. 

Styret ser med begeistret utålmodighet frem mot nye felles aktiviteter i 2022. Det vil straks muligheten for å planlegge i tid byr seg, bli berammet årsfest og årsmøte, medlemsmøter, byvandring og seniorkonferanse. Har du innspill til aktiviteter, eller du selv ønsker bidra med aktiviteter, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt. 

Børre Walderhaug