PPFs Hederstegn utdelt til Jostein Solvoll

Fredag 26. november fikk Jostein Solvoll sitt PPFs Hederstegn utdelt under et julebord i Ålesund. Både forbundsleder Bjørn Egeli og leder av Hederstegnutvalget, Odd Kjell Abrahamsen var til stede og kastet glans over forsamlingen. Lederen for Politiets Pensjonistforening Sunnmøre, Lars Tolo, var et eneste stort smil.

Jostein Solvoll skulle egentlig å fått Hederstegnet under landsmøtet på Sundvolden, men han var forhindret fra å komme. Desto hyggeligere var det at han fikk utdelt Hederstegnet på et julebord sammen «med sine egne».

Jostein får Hederstegnet primært for at han har redigert og skrevet en historiebok som fremdeles er under utvikling om politiet på Sunnmøre – særlig under 2. verdenskrig. Det krever tid og konsentrasjon, studier og innlevelse for å skrive denne typen stoff, og Solvoll har i alle deler gjort sitt for å få det til.

Manuset er foreløpig publisert i et hefte, og hefte nr. 2 er i full produksjon. Det skal bli spennende å følge utviklingen. Vi trenger en politihistoriebok om forholdene i Ålesund og omegn.

Gratulerer til Jostein Solvoll!

Forbundeleder Bjørn Egeli og Hederstegnutvalget leder, Odd Kjell Abrahamsen
delte ut PPFs Hederstegn til Jostein Solvoll – i midten.
Lokallagsformannen, Lars Tolo, var et eneste stort smil.