NETTVERKSMEDARBEIDERE – NÅ ER TIDEN INNE TIL Å VISE OMSORG FOR VÅRE MEDLEMMER

Vi er inne i en vanskelig tid. Det er helt uvirkelig for oss alle. At et «ukjent» virus kan forårsake en slik usikkerhet i hverdagen vår som hittil har vært forutsigbar og trygg.

Politiets Pensjonistforbund (PPF) har som dere medlemmer vet et pensjonistnettverk. Nå handler det om å hjelpe hverandre og nettverksmedarbeiderne er til for alle våre medlemmer – for å vise omtanke til kolleger rundt omkring i hele landet.

Vi har sendt en e-post til kontaktpersonene i alle politidistriktene og bedt dem om å samle «troppene sine» for eventuelt å kontakte de av medlemmene våre som er ensomme, de som sliter med dårlig helse og/eller av andre årsaker har det vanskelig akkurat nå.

Det å få en telefon fra en god kollega betyr svært mye i ensomheten, og kanskje kan vi i nettverket i tillegg tilby en tjeneste for de som har behov for hjelp.

Alle har ikke eget kjøretøy. Mange har sine nærmeste langt unna der de selv bor. Handling på butikken, henting av resepter og medisiner – ja dette er enkle, men viktige gjøremål for de som trenger det.

Dere medlemmer kan også ringe til en som tilhører nettverket i eget politidistrikt for å be om hjelp. Liste over nettverksmedlemmene ligger under nettverket på hjemmesiden vår. Navn, tlf.nr. og e-postadresser er tilgjengelig der. Hvis dere ikke finner fram til denne lista, – ring til leder i egen forening og spør om hjelp.

Vi i PPF har bekymring og omsorg for våre medlemmer i denne tiden, og vi sender de beste ønsker om at dere holder dere friske. Prognosene forteller oss at mange blir smittet av dette korona-viruset og det er nettopp derfor vi går ut med denne oppfordringen til nettverket vårt.

Vi viser omtanke!

Mvh

Martha Kalland

(Repr. for nettverket i PPF sitt styre)